Дионтей Уайлдър, който защити титлата си срещу Луис Ортис, заяви категорично, че следващият му мач е реваншът с Тайсън Фюри. 

"Разбира се, че реваншът с Фюри е следващият мач, разбрали сме се за февруари месец. След това ще преследвам обединяващ двубой за всички титли, защото искам да има само един шампион. Тежката категория е прекалено тясна за толкова много шампиони, а и е объркващо за феновете. Ще има само един шампион, само едно лице, само едно име”, сподели Уайлдър.

„Ортис е един от най-добрите боксьори в света и точно затова му дадох шанс да се изправи отново срещу мен. Призовавам и другите боксьори в дивизията да не го избягват, той е много интелигентен и опасен боец.”

Getty Images
21 снимки

„Не ми се отдава дължимото, но аз също съм интелигентен боксьор и точно така проведох мача. През цялото време го измервах и накрая намерих правилната дистанция, за да нанеса решителния удар", обясни Уайлдър още докато беше на ринга, триумфирайки след успеха над Ортис.

Дионтей Уайлдър защити за 10-и път своята титла на WBC, след като във втория си сблъсък срещу кубинеца Луис Ортис стигна до нокаут в седмия рунд, срещата между двамата се проведе в Лас Вегас.