Най-добрата ни боксьорка в момента Станимира Петрова изпадна в еуфория от срещата си с Христо Стоичков. Двамата се засякоха на летището във Франкфурт и си направиха снимка за спомен. 
 
Петрова, която е световна и европейска шампионка, не скри възхищението си от Камата с пост в социалните мрежи.
 
"За мен беше чест да се запозная с най-великия български футболист - Христо Стоичков, „Камата”. Той е световноизвестен български футболист, треньор и почетен консул на България в Испания. Той е признат за най-успешния български футболист в историята, избран в идеалния отбор на България за всички времена, носител на най-престижните футболни награди (Златна топка, Златна обувка), носител на Суперкупата на Европа, Купата на европейските шампиони, Купата на носителите на национални купи, избран в идеалния състав и голмайстор на Световното първенство по футбол 1994 г. в САЩ с отбелязани 6 попадения", написа Петрова.

Петрова се е видяла със Стоичков на път към Хелзинки (Финландия), където ще участва в силен турнир. В него ще се включат още Севда Асенова, Златислава Чуканова и Светлана Каменова. Отборът е воден от треньорите Петър Лесов и Борислав Георгиев.