Боксовият промоутър - Еди Хърн, коментира всички въпросителни, които пандемията от коронавирус постави в боксовия свят. Хърн призна, че Антъни Джошуа и Тайсън Фюри са получили оферти от няколко страни, които искат да бъдат домакин на обединителния двубой между двамата. AJ, в качеството си на световен шампион на WBA, WBO, IBF и IBO, неведнъж заяви, че повече от всичко иска да срещне "Циганския крал", който е носител на WBC пояса, и да обедини всички титли в тежка категория. 

Проблемът е, че преди това Джошуа е длъжен да срещне Кубрат Пулев в защитата на IBF титлата си, а Тайсън Фюри пък е подписал договор за трилогия между него и Дионтей Уайлдър. 

"И в двата лагера сме ентусиазирани за подобна битка, но имаме договори за други двубои. Все още не сме водили преговори, защото първо трябва да разберем дали Пулев и Уайлдър ще отстъпят", заяви Хърн пред Sky Sports.

И въпреки че провеждането на подобен мегасблъсък остава несигурно, някои държави вече са се предложили като домакин на събитието. 

"Имахме запитвания от няколко територии и разгледахме офертите, както и възможните дати за провеждане. Искахме нашият сблъсък да е през юни, Фюри - Уайлдър през юли, а обединителният сблъсък - през декември."

"Дали може обаче тези мачове да отпаднат и да преминем направо към декемврийския двубой? Абсолютно, но в момента акцентът е върху договорите, които сме подписали", заяви промоутърът на Джошуа. 

"Не знаем на чия територия ще бъде позволена публика. Бихме искали да бъде във Великобритания, но това не изглежда възможен вариант. Обсъждаме, движим се в правилната посока, всички искаме да организираме най-голямата битка в историята на бокса.