Боксьорът Тайсън Фюри се замеси в пореден скандал по време на почивка със семейството си на френската Ривиера. В Кан той се опитал да се качи пиян в такси, но му било отказано. Това вбесило Фюри, който започнал да рита колата и да заплашва шофьора.

Грозната случка се е разиграла на оживена улица във френския град, като свидетели са били стотици минувачи. Фюри е проявил агресивно отношение и към хората, които са снимали действията му. Боксьорът обаче не е арестуван и не му е повдигнато обвинение за хулиганство.

Баща му Джон, който е бил с него, успял все пак да го укроти и да го прибере в хотела. На следващия ден Фюри коментира случилото. 
 
"Един клип, качен от други хора, не означава нищо. Прекарвам си добре, оставете ме на спокойствие. Ясно ми е, че завиждате", написа той в социалните мрежи.
 
Това не е първият случай, когато Тайсън Фюри се забърква в неприятности. През 2020 година той беше хванат да шофира под влиянието на алкохол и наркотици. През 2018 година Фюри качи видео, в което разказва хомофобски и расистки вицове. Това предизвика вълна от възмущение сред част от спортната общественост в родината му. През 2015 година беше хванат с кокаин, което му донесе забрана да се боксира в период от две години.