Английските медии не са убедени в информацията, която се появи, че Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще се бият през месец май в Истанбул на стадиона на Бешикташ „Водафон Парк“.

Кубрат потвърди новината, а в последствие пък брат му Тервел заяви, че преговорите са на финалната фаза, като се говори за Истанбул. Тервел обаче добави, че трябва да се изчистят детайли по договора.

Водещите издания на Острова не пропуснаха голямата новина, долетяла от България. „Daily Mail” и „The Sun” вкупом споделят, че официално потвърждение за мача няма като според тях преговорите между двете страни продължават.

facebook.com/KubratPulev
8 снимки

От „The Sun” са категорични, че няма шанс суперсблъсъкът да бъде в Турция като по тяхна информация Джошуа е съгласен единствено да се боксира във Великобритания, САЩ и Саудитска Арабия.

 
„Daily Mail” пък припомня, че Джошуа се е боксирал само два пъти извън Великобритания, в двете срещи с Анди Руис в Ню Йорк и Саудитска Арабия. Според изданието шансът това да се случи отново е минимален и най-вероятният домакин на двубоя с Пулев ще бъде новият стадион на Тотнъм.