Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев заяви, че клиентът му е решил да остави говореното за делата на ринга. Освен това той разкри и плана на боксьора, който е сигурен в победата си срещу Антъни Джошуа и иска след това да се бие с Тайсън Фюри.

"Кубрат мисли да остави планирането на всички тях. После нека се стигне до мач с Тайсън Фюри, защото да победи Ей Джей ще създаде страхотна платформа за шоу с Фюри. Той вече победи по-младия Фюри (Хюи). Кубрат смята, че той е по-добрият Фюри. Светът се нуждае от този мач. Те се нуждаят от спектакъл, епична битка и нищо, което да разсее мозъците от случващото се по света. Така че ще дадем на света възможността да види мач по правилата между двама гладиатори", заяви импресариото.

Гоцев отново говори и за шанса мачът с AJ да се проведе извън Великобритания - нещо, което самият британец не иска.

"Хърватия излезе със силна оферта. Отлична оферта, всъщност, да го проведем в Пула. От началото обаче винаги имаше колебание. Не мисля, че те в който и да е момент са искали да го направим извън любимия дом на Джошуа. Великобритания и Лондон", завърши Гоцев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.