Олимпийската шампионка Стойка Кръстева откри официално учебната година в 153-то Спортно училище "Неофит Рилски" в София. Златната ни медалистка от Игрите в Токио вдигна церемониално знамето заедно със своя личен треньор Борислав Георгиев. Двамата са и учители в школото, където под тяхно ръководство 80 деца вече тренират бокс.
 
На събитието присъстваха президентът на Българска федерация по бокс Красимир Инински, зам.-министърът на младежта и спорта Росен Барчовски, кметът на район "Надежда" Димитър Димов, директорът на училището Марияна Цветкова и представители на ОСК "Локомотив".
 
Стойка Кръстева и Боби Георгиев имаха възможността да връчат на всеки един от новите ученици здравец за късмет. След официалното откриване на учебната година стана ясно, че от училището ще предоставят още един салон, в който да се тренира бокс заради увеличения брой на желаещи да спортуват в последните години. Това е така и благодарение на Стойка Кръстева, която донесе първа олимпийска титла в историята на ОСК "Локомотив" София.
 
 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.