Боксьорът Франсис Нгану накара Тиери Хенри да се "уплаши", след като му изпрати заплашително съобщение преди двубоя му срещу Антъни Джошуа. Бившият шампион на UFC в тежка категория Нгану се бие за втори път като професионален боксьор, когато се изправя срещу Джошуа в петък в Саудитска Арабия.

Камерунецът разговаря със Скай Спортс, а посланието му към един от водещите футболни анализатори на компанията Тиери Анри беше пуснато на френската легенда преди разгрома на Арсенал с 6:0 над Шефилд Юнайтед в понеделник вечер.

"Здравей, Тити, надявам се да се справяш добре и се надявам Антъни Джошуа да не ти е приятел, защото аз ще го преследвам в петък вечер. Salut, mon pote (Здравей, приятелю)", написал Нгану.

Водещият Дейвид Джоунс каза за посланието на Нгану: "Между другото, това е страшен смях." След това Хенри каза:"Тогава се уплаших. Задават му въпрос какво ще направи с Джошуа и той казва: "Ще му вземе душата". Кой казва това?!Той обаче е страхотен човек и между другото историята му е изключителна".

Нгану е известен с опустошителната си сила и държи настоящия рекорд за най-силен удар в света. 37-годишният боксьор постави под въпрос издръжливостта на Джошуа преди двубоя им, тъй като не смята, че съперникът му ще успее да се справи с неговия удар.

В Рияд, Джошуа каза за сблъсъка: "Има повече от един начин да одереш кожата на една котка, това е боксът. Това не е битка за центъра, а битка за победата, не се притеснявам от това къде съм на ринга, стига да съм в позиция, в която мога да удрям. Знам какво трябва да направя, за да спечеля победата, и единственото, за което трябва да внимавам, е да се тревожа за себе си."