Легендарният Майк Тайсън ще събира дарения за борбата срещу коронавируса чрез специална организация, към която феновете му ще изпращат пари. Минималните суми са в размер на 10 щатски долара, които дават право на участие в томбола, след която един от дарителите ще спечели посещение в дома на "Железния".
 
Тайсън ще поеме всички разноски по пътуването до Лос Анджелис, когато ситуацията го позволява Там късметлията ще бъде настанен в луксозен хотел за две вечери, ще му бъде осигурена и обиколка на града.
 
"Черешката на тортата" е среща с боксьора в прословутото му ранчо, специална обиколка из къщата му, празничен обяд и участие в подкаста на Майк. Това не е всичко – щастливецът ще получи персонализирано видео съобщение от най-младия световен шампион в тежка категория.
 
"Пазете се. Заедно ще помогнем на науката, нуждаещите се семейства и ще преборим тази коварна болест", апелира Майк Тайсън./Боец
 
 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.