Майк Тайсън призна, че е допуснал грешка, след като наби мъж, който го дразнеше по време на полет през април. В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как натрапникът не спира да дразни легендата в бокса, а след това го замерва с бутилка с вода. Опитите му явно дават резултат, защото в края на видеото се вижда как Железния Майк му вкарва няколко удара. 36-годишният Мелвин Таунсънд III не подаде оплакване. Тайсън обясни, че обикновено не се връзва на подобни опити да бъде подразнен, но в случая е било различно.

„Обикновено съм добър в тези неща. Но този път сбърках. Това не трябваше да се случва, върнах се към примитивните, детски етапи. Не трябваше да го правя, но бях подразнен, уморен, напушен и бесен. Така че, да, такива неща се случват“, каза Тайсън.

Редица звезди в спорта и в шоу бизнеса го защитиха и заявиха, че мъжът си е получил заслуженото. Тайсън няма да бъде наказван, след като властите обявиха случая за приключен. Легендата заяви, че ще се опита да не повтаря подобни случаи, тъй като не иска да наранява никого.