След като стана ясно, че реванш Тайсън Фюри-Дионтей Уайлдър няма да има поне в близко бъдеще, сега голямата въпросителна е кой ще бъде следващият съперник на Фюри.

Бившият световен шампион направи знаменито завръщане на ринга и остана болезнено близо до това да победи Уайлдър, след като двубоят им завърши с равенство според съдиите.

Сега се очаква той да избере нов класен съперник, срещу когото евентуално отново да демонстрира класа. Със сигурност това няма да е някой измежду Дилиан Уайт и Луис Ортис, а в петте варианта, поне според "The Sun", попада и Кубрат Пулев.

"Това би била прекрасна мисия за реванш, тъй като ветеранът победи в 12 рунда Хюи Фюри", пише таблоидът. "Само че двамата братовчеди вече не тренират заедно и отношенията им след завръщането на Тайсън изглеждат обтегнати."

Според изданието обаче класата и стила на Пулев могат да откажат Фюри от подобен вариант. "Сериозните боксови фенове уважават Пулев, а и той наскоро подписа промоционален договор с Top Rank. Той обаче може да бъде прекалено резервиран, издържлив и неудобен, за да бъде изправен срещу Фюри в задоволяващ феновете мач по ESPN."

Другите споменати варианти пред Фюри са Брайънг Дженингс, Джоузеф Паркър, Оскар Ривас и Травис Кауфман.