Кубрат Пулев сподели, че договорът за сблъсък между негои Антъни Джошуа трябва да бъде готов до „3-4 дни”. Боксьорът говори за btv от Берлин, след като бе депортиран от САЩ заради проблеми с визата си.

„На летището в Чикаго всички бяха много учтиви. Снимахме се, даже се смяхме. Бях им доста интересен като личност и всички се бяха събрало. Бях депортиран, а телепортиран от самия себе си. Не виждам никакви притеснения или проблеми. Имаше някакъв проблем с визата, който обаче и те самите не успяха да ми обяснят. За мен всичко това е окей, така е трябвало да се случи. И Ванга е казала „следвайте знаците”. Това е знак, че трябва да се подготвям в Европа по концентрирано, а не в Щатите”,сподели той в скайп-връзка от Берлин, където се намира в момента.  

„С тази виза B1/B2 си влизам всеки път в Щатите и няма никакъв проблем. Това е от поне 5 години. Не знам какво се случи. И те самите не са наясно, но както и да е. Моята виза е бизнес-туристическа, с която моите адвокати ми казаха, че имам право да се боксирам, да пребивавам в Щатите –всичко. Въпреки това, ние сме подали документи още миналата година, преди последния и мач, за работна виза. Просто малко са се забавили”, каза още той.

„Успях да гледам Уайлдър и Фюри. Не на живо, но по телевизията. Беше интересен мач. Не че Фюри беше толкова подготвен, просто на Уайлдър нещо му стана. Не беше на необходимото ниво, може би заради дрехите, с които излезе. Каза, че ас тежали над 40 паунда. Възможно е, малко недоглеждане на детайлите. Възможно е костюмът да му е натежал. Ще има трети мач между тях двамата през юли, пак в Лас Вегас. Именно заради това пропадна пъкления план на Еди Хърн да играе с победителя от тях двамата и да заобиколи мача с мен. Заради това пак сме на линия и организираме договора, който ще бъде готов до 3-4 дни”, каза Кубрат Пулев.