Бившият световен шампион в полутежка и тежка категория Дейвид Хей, смята, че неговият сънародник Антъни Джошуа може да си върне титлите. Ей Джей загуби с пълно съдийско единодушие сблъсъка с Олександър Усик, провел се пред над 65 000 зрители на стадиона на футболния отбор Тотнъм.

Гледайки тази битка, бихте казали, че няма как да стане, но той има всичко необходимо, за да го направи. Той трябва да промени много основни неща в играта си. Просто гледайте отново битката на Усик с Дерек Чисора. Чисора постави игрови план на масата. Дерек няма физическите качества на Антъни Джошуа, но успя да спечели значително повече от рундове в много, много равностоен бой. Джошуа просто трябва да приложи физическите си дадености в битката. Ако успее да го направи, може да си върне титлите. Ако обаче пак се опита да проведе боксов мач или не направи нещо различно от онова, което правеше в събота вечер, пак ще стане същото“, сподели бившият британски боксьор.

„Антъни Джошуа има шанс да си върне титлите, това ще бъде мега, мега мач. Битка, която вярвам, че Ей Джей може да спечели“, завърши Хей.