Световният шампион на Международната боксова федерация, Световната боксова асоциация, Световната боксова организация и Международната боксова организация Антъни Джошуа бе пределно мотивиран, концентриран и хладнокръвен по време на официалната пресконференция преди сблъсъка с Кубрат Пулев за световната титла в тежка категория в събота вечер.

Носителят на четирите пояса сподели, че само може да спечели от битката, и че много пъти е удрян, а в събота ще понесе много от същото, но накрая той ще е този, който ще бъде на крака.

„Напрежението през миналата година бе огромно, но ме направи по-добър. Нямам какво да губя. Само мога да спечеля. Единственият начин да си успешен, е да приемаш големи предизвикателства", започна той.

"Искам да промотирам бокса. Много съм мотивиран. Гладен съм. В края на деня не очаквам обаче някой да ме обича", заяви Джошуа.

"Бия се откакто влязох във фитнеса. Бил съм удрян от най-силните много пъти, но все още съм тук. Това не ме промени. Не е достатъчно да ме промени. За всеки мач тренирам усилено. Мисля че имам голям характер. Опеделено ще бъда удрян, той също, но аз ще съм този, който накрая ще стои на крака", каза световният шампион.

Относно връщането на публиката:

"Ще е добре за тях, но фокусът ми е върху Пулев. Ако Бог го повелява, ще се насладя на победа", допълни още AJ.

"Познавам Пулев от много години. Бях в лагера на Кличко, когато се би с него. Подготвен съм за цял мач. Аз съм за 15 рунда, не за 12", завърши изказването си британецът.