Антъни Джошуа запълни автомобилния си гараж с персонализиран SUV – Range Rover, малко повече от два месеца преди предстоящия бой с Кубрат Пулев. Според английската преса „джипът” струва 210 хиляди долара, като носителят на титлите в WBO, IBF, IBO и WBA си е позволил лукса да се поглези, докато се готви за предстоящата схватка с Кобрата.

Срещата между двамата се очаква да се проведе на 20-и юни тази година в английската столица - Лондон, като арена на събитието трябва да бъде "Тотнъм Стейдиъм". 

Британският боксьор е известен ценител на качествените автомобили и винаги се опитва да угоди на вкуса си за коли.

От автомобилния гигант планират – SVAutobiography, да бъде пуснат за масова продажба. Той е с пришити подписи на известния боксьор на всички облегалки, както и символите от първите две букви на името и фамилията на Джошуа, които светват при отварянето на дадена врата. Името на 30-годишния атлет също така е гравирано на таблото.

На предните два калника също така има и знамето на Великобритания с номера 258. Сухопътният джип се предлага с V8-двигател, 22 инчови лети джанти с контрастиращи червени спирачки.