Антъни Джошуа ще излезе с чисто нова психическа нагласа в реванша си с Анди Руис на 7 декември или поне така твърди самият той.

Британецът ще се опита да си върне загубените световни титли, като за целта е работил много и върху менталното си състояние, не само върху физическото.

“Новата ми психическа нагласа е спокойствие, хладнокръвие. Като на убиец, за това става въпрос. Леденостуден, да остана в момента, дисциплиниран, както убиец.

Мястото ми е тук, заслужавам да съм тук. Това не е ново за мен. Всичко, което правим, е в името на славата. По този начин искам да подхождам към тренировъчните си лагери оттук нататък.

Боксът е доста деликатна материя, психически. Физически е едно нещо, но това има върхове и спадове. Искам ли да го направя? Достатъчно добър ли съм? Получавам ли възможностите, които заслужавам? Толкова много препятствия, но трябва просто да си кажеш, че точно тук ти е мястото, точно на върха. Ако не спираш да си го повтаряш, скоро ще се озовеш на позиция, която е само за величия“, сподели Джошуа във видео, което публикува.