Антъни Джошуа и Александър Усик излизат един срещу друг в грандиозния реванш за три от четирите световни титли в тежка категория (тези на Международната боксова федерация, Световната боксова организация и Световната боксова асоциация) на грандиозна галавечер в град Джеда, Саудитска Арабия. Gong.bg ще проследи всичко най-интересно от голямата схватка на живо. 

Главната битка и естествено, най-бляскавото събитие, ще започне вероятно дори след полунощ българско време. Очаква се организаторите да се постараят при всички положения да отложат излизането на британската суперзвезда и украинския шампион до около 00:30 българско време. Така че може да се смята, че същинският екшън ще започне след полунощ на събота срещу неделя и дори към 01:00 часа.

Усик подобри предишния си личен рекорд за тегло преди професионален двубой в кариерата си, макар и само с 200 грама на официалния кантар преди реванша - той закова стрелките на 100.5 кг.

Джошуа бе качил с 2 кг спрямо предишния сблъсък и даде резултат от 110.9, сякаш за да затвърди очакванията, че ще иска да материализира на физическото си превъзходство.