Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа изглежда вече приема сериозно мача си с Кубрат Пулев. След официалното потвърждение от двете страни за датата на сблъсъка между двамата (12 декември), AJ заяви, че ще подходи изключително сериозно към срещата, и че Кобрата разполага с много добри оръжия в арсенала си.

18 снимки

"Готов съм да защитавам моята световна титла срещу Пулев. Сега съм изцяло фокусиран върху тренировъчния ми процес. Искам задължително да победя, защото победата ми срещу Пулев може да постави началото на едно бъдеще с много големи мачове. Аз трябва да бъда фокусиран само и единствено върху мача срещу Пулев", сподели той.

"Пулев има само една загуба в последните 11 години и то от Владимир Кличко. Аз изпитвам огромно уважение към него. Той загуби от Кличко в една тежка вечер за него. Той загуби, но и спечели от този мач. Пулев продължава да е в играта", продължи боксьорът.

"Хората смятат, че ще бъде лесен мач за мен, но аз не си правя такива лесни заключения, защото Пулев е добър боксьор. Аз ще подходя изключително сериозно към този мач и съм убеден, че ще постигна победа", добави още британецът.

"Пулев е много опасен. Той има някои много добри оръжия в своя арсенал. Един удар може да промени историята. Аз ще се опитам да минимизирам всички рискове", каза световният шампион пред "Скай Спортс".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.