Британската суперзвезда в бокса тежка категория - Антъни Джошуа, даде притеснителен сигнал преди реванша си срещу Анди Руис след няколко дни. Според "World Boxing News", Ей Джей е бил нокаутиран по време на спарингите, с които се подготвя за големия мач. Реваншът ще се проведе на 7 декември в Саудитска Арабия.


Британецът опитва да се подготви по най-добрия начин за реванша си срещу настоящия световен шампион Анди Руис-младши. Сблъсъкът ще се проведе в събота вечер /7.12./ в Саудитска Арабия от 22,00 часа, а Вие ще можете да го проследите на живо по DIEMA SPORT 2.


Изданието обаче не съобщава кой е бил боецът, пратил на пода бившият световен шампион на 3 от най-важните федерации в бокса. Джошуа обаче е сменил няколко спаринг партньори по време на подготовката си. Сред тях са Албон Первизай, Том Литъл, Дерек Чисора, Андрю Табити и Тимъти Мотен.

Припомняме, че преди първия мач с Руис, в който изгуби коланите си, Джошуа не беше в най-добрата си кондиция. Тогава тръгнаха слухове, че по време на тренировка той е бил пратен в нокдаун, но неговите представители опровергаха информацията. Въпреки това, засега няма потвърждение, че информацията този път е вярна.