Най-добрите професионални боксьори на България - Кубрат Пулев и Тервел Пулев вече са в САЩ за подготовка на следващите си двубои. По традиция подготовката за предстоящите мачове протича в Лас Вегас. 
 
Тервел разкри в социалните мрежи за интересна среща с бившия си съперник Светлозар Радев, който от доста години живее в Чикаго, но сега е в Невада заради сватба на свой приятел.
 
"Беше много приятно да се видим, защото вярвам, че приятелството не е да си в денонощен контакт с някого, а дори при 1-2 виждания годишно, да сме сякаш вчера е била последната ни среща. Посмяхме се от сърце! А когато застанахме за снимка Светлозар се оказа между мен и Кубрат, а аз по навик не устоях и шеговито му "посегнах" в трупа с ъперкът.
 
Кобрата не остана длъжник... Малко по-късно случайно покрай нас мина група българи, туристи, които познавам от престоя ми във Варна, на което също се зарадвах. Светът е малък!", написа Тервел Пулев в социалните си медии.

Следващият мач на Кубрат Пулев е срещу поляка Анджей Вавържик на 15-ти декември рано сутринта, българско време в зала "Хангар" в Коста Меса, Калифорния. Брат му Тервел също ще се бие тогава.