Преди броени часове гръмна новината, че е ясно коя е новата забежка на Кубрат Пулев, а няколко медии написаха, че това е една от най-добрите приятелки на неговата бивша приятелка Андреа – Моника Валериева.

Плеймейтката не чака дълго, за да отговори на коментарите по неин адрес.

Валериева категорично отрече да е имала каквито и да е отношения с Кобрата.

"Приятелството ми с Теди (Андреа) стартира преди 15 години, когато нито тя, нито аз сме били популярни личности! А повечето от Вас, пишещи тъпотии, търсещи сензации и разпространяващи клюки, не сте и съществували", започна брюнетката.

"Аз и Андреа имахме "раздяла" за кратко поради напрежение около изграждането ни като личности и налагането ни в отделни работни сфери. Подкопаването от странична женска злоба и буквално п........и интриги! Нещо, което не ни бутна!"

"Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна! Но щом Вие повече знаете и така сте решили. Относно занаята ни (за моя вече сте го измислили какъв е). Но Андреа все още е певица, една от малкото, която никой не може да заяви нищо лошо за имиджа й. И все още най-познатото българско лице в чужбина, заедно с Азис. Мерси", завършва Валериева.