Бившата половинка на Кубрат Пулев Андреа засне провокативна фотосесия, при това не къде да е, а в Дубай. Самата певица пусна снимка от мястото на събитието, на която се вижда как протича работният процес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Team meeting

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

Малко преди това знойната блондинка пусна друга снимка, която обаче имаше и дълбок смисъл, заради текста, с който беше придружена. Андреа разкритикува издания, които тя съди, заради публикувани статии.

Част от посланието ѝ обаче е лично за нея: „Някой път си мисля, че живота ми е като филм, но не обичам драмите затова не влизам в измислени скандали, не обичам глупости, които да ме отклоняват от главното, което обичам - my music! И хората, които обичам, които ме подкрепят и обичат изкуството ми.. заради Вас си заслужава винаги !”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Не е лесно постоянно да те клеветят и да пускат фалшиви статии за теб! Точно за това същата медия загуби много дела от мен! Посланието ми тук е следното. Представете си как някои хора на заплата разбира се (според мен би трябвало да вземат повече пари, в крайна сметка клеветейки някого и оронвайки го с фалшиви снимки и статии определено си слагат грях на душата). Сядат зад бюрото и започват да мърдат малките си пръстчета върху клавиатурата и си казват - какво достатъчно вулгарно да напиша, за да се продаде бройчето днес? И вие купувате и пълните джоба на бездушни и неморални хора! Те печелят от вас обиждайки живота на хората, които се опитват да постигнат нещо! Някои от вас го купуват, четат.. някои вярват в написаното.. и започвате да ме питате дали е вярно или не.. Един безкраен и безсмислен кръг! Някой път си мисля, че живота ми е като филм, но не обичам драмите затова не влизам в измислени скандали, не обичам глупости, които да ме отклоняват от главното, което обичам - my music! И хората, които обичам ,които ме подкрепят и обичат изкуството ми.. заради Вас си заслужава винаги !

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

Преди няколко седмици Андреа обяви в социалните мрежи, че се е разделила с дългогодишния си приятел и професионален боксьор Кубрат Пулев.