Бившата половинка на боксовата ни звезда Кубрат Пулев - Андреа се отдаде на морски забавления.

Блондинката се похвали, че се е научила да се гмурка по време на почивка в Египет и призна, че от малка се е чувствала по-добре под вода.

Вижте повече снимки в ГАЛЕРИЯТА

"Разбрах, че природата е не само велика сила, но ти дава от своето величие, дава ти от свободата да бъдеш когото си поискаш", написа тя към фотоси в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Всяко предизвикателство в живота, ме съблазнява. Обожавам приключенията и това, че успях да се науча да се гмуркам и да разбера какво чувстват всички водолази там долу, на метри от живота, с който сме свикнали. Там е тихо и спокойно, сякаш времето е спряло ! Няма ги клюките, няма ги жълтите медии, интригите и всички неща, от които на човек му е писнало да се сблъсква и да приема за нормални ! Водата винаги е била моя страст ! Още от малка, под вода се чувствах най-добре. А сега когато за пръв път успях да се гмурна на 20 метра дълбочина, разбрах, че природата е не само велика сила, но ти дава от своето величие, дава ти от свободата да бъдеш когото си поискаш.

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.