В последните няколко часа Андреа е изключително активна в социалните мрежи. Бившата приятелка на боксьора Кубрат Пулев публикува две снимки за около 15 часа, като от тях ясно личи, че се опитва да прикове вниманието на последователите си с огромния си бюст.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always in a good shape thanks to @pulsefitnessspa

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

На първият кадър блондинката е със сатенена рокля с животински мотиви и изключително отворено деколте, а на втория е останала по бански.

Фотосите бързо натрупаха хиляди лайкове и куп коментари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Its a dream !A dream of u and me .. i don’t want to wake up from u

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

След купищата атаки за визията й, преди няколко дни певицата се закани, че ще даде поводи да се говори за нея и явно това са разголените снимки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! 😂 А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни,за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. 😂 Това разбира се не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви! Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, за да може и медийната група, която се занимава с мен да продължава да ме слага на корица. Усещам, че нямате търпение да пусна най-новата ми песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря! #HappyNation

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на