Легендата на UFC Конър Макгрегър изненадващо съобщи в социалните мрежи, че ще се бие с Мани Пакиао в боксов мач на територията на Близкия изток.

Боецът, който веднъж вече опита боксовите си умения през 2017 година срещу непобедения Флойд Мейуедър (50-0) и загуби, оповести новината снощи в Туитър акаунта си.

Той отбелязва факта, че е планирал добре сезона си и е имал множество опоненти и предложения за дати, но в този момент е настъпила пандемията с COVID-19 и е трябвало да изчака, докато публиката отново се върне в октагона, за да може отново да се състезава. След това Конър хвърля бомбата, казвайки, че ще се изправи срещу Пакияо в Близкия изток, но без да уточнява дата и конкретна страна. Все пак Макгрегър допълва, че това ще бъде истинска чест за него да се изправи срещу двама от най-великите боксьори в днешно време.

За последно 32-годишният  ирландец се би през януари, когато победи за 40 секунди Доналд Сирон. След това през юни сподели, че се отказва отново – за трети път в последните 4 години. Сега обаче големият шампион изглежда е намерил отново мотивация да се завърне. Предстои да се разбере какво ще отговори 41-годишният филипинец.