Непобедената легенда в света на бокса Флойд Мейуедър-младши не е особено впечатлен, за разлика от всички останали, от доминантната победа на Васил Ломаченко над Гийермо Ригондо, която стана факт миналата събота в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

Срещата беше очаквана с изключително нетърпение, тъй като това беше първата битка в историята на бокса, в която един срещу друг се изправят двама двукратни олимпийски шампиони.

В крайна сметка Ломаченко доминираше в срещата от началото до края, докато Ригондо се предаде в края на шестия рунд, твърдейки че е получил контузия в лявата ръка.

Мейуедър вярва, че Ригондо е прекалено дребен за тази категория и разликата в размера между двамата боксьори е бил очевиден, когато са излезли на ринга един до друг. "Парите" добави също, че се съмнява в контузията на Ригондо.

"Никога не съм се бил с човек, който да е бил толкова по-дребен от мен. Честно казано, те не изглеждаха като двама боксьори от една категория. Също така не мисля, че Ригондо е имал някакъв проблем с ръката. Той просто трябва да приеме тази загуба като натрупан опит. Истината е, че дребен добър боец никога няма да победи голям добър боец. Това никога няма да се случи. В крайна сметка не съм впечатлен от победата на Ломаченко. Той просто беше доста по-едър от своя опонент", заяви Мейуедър.