Легендарният Майк Тайсън се съгласи на боксов мач срещу братята Джейк и Логан Пол. Доста време Тайсън говореше, че не иска да участва в нещо такова, тъй като го оприличава на шоу, но явно си е променил мнението.

Железния призна, че това са битки за много пари и ако някой изкара 100 милиона долара, то той е готов да се пусне срещу интернет звездите. Преди няколко години двамата братя решиха да станат боксьори и вече събраха доста внимание.

Логан направи 2 битки със свой колега и записа равенство и загуба срещу него. Преди няколко месеца той се боксира и с легендата Флойд Мейуедър и успя да изкара всички рундове с него.

Джейк от своя страна вече има 4 победи на ринга и успя да победи двама бивши ММА шампиони в лицето на Бен Аскрен и Тайрън Уудли.

 

В своя подкаст Тайсън реши да спомене братята Пол и каза следното:

„Разбира се, че ще се бия с братята Логан и Джейк Пол и това ще бъде за много пари. Това е битка за пари. Тези битки са за големите пари“.

„Братята Пол имат аудитория 75 милиона души. 100 милиона долара за битка с Логан Пол? Тези пари могат да направят всичко“.