Мениджърът на братя Пулеви - Кубрат и Тервел Пулев - Ивайло Гоцев - даде повече подробности за предстоящата галавечер в Пловдив на 14 декември. Основната битка ще бъде с участието на Тервел Пулев, а брат му - Кобрата ще е отново в ъгъла му. Гоцев обясни, че Пловдив не е случайно избран за дестинация, защото този град е изключително "боксов". Гоцев обеща огромни позитивни емоции и страхотно шоу за всички зрители, като бойната карта е впечатляваща и с международно участие. По-малкият брат ще се бие за междуконтиненталната титла на Световната боксова асоциация срещу американеца - Дешон Уебстър.

"Срещата на Пулев ще е в 12 рунда със сериозен противник за междуконтиненталната титла, като нашите колеги от WBA ни се учудиха, че сме избрали толкова тежък съперник. След нея Тервел ще влезе в топ 10 на федерацията и ще може да гледа в бъдеще към предизвикателства за световната титла.

Преди 25 години в зала "Универсиада" аз и Коко започнахме. Много голям път сме изминали оттогава. Братя Пулеви влязоха в залата като аматьори за първи път, така че нищо не е случайно. С Коко обиколихме света и придобихме безценен опит, нищо че не взехме световната титла. Тази година е ренесансът на българския бокс. Очаквам една уникална среща между Коко и Боби Бокса (Борислав Занков)", каза Гоцев на пресконференция в София.