Йосиф Панов постигна поредната си победа, след като победи с единодушно съдийско решение срещу Мирослав Сербан. Така успешната серия на Пепелянката продължи и на сцената на MAXFIGHT 52.

Пепелянката започна с много движение и много леви крошета в тялото, като правеше успешни комбинации. В края на първия рунд нямаше съмнение за кого би следвало да дадат предимство съдиите.

Във втората част обаче Сербан показа класа и създаде доста проблеми на Панов, особено в началните 90 секунди. Българинът направи хубава комбинация от две леви крошета в бедрата, но бе контриран. Като цяло Йосиф изкара по-сложен рунд, но не получи кой знае колко поражения.

Десните ъперкъти се завърнаха в арсенала на Панов в третата част, а той се развихри и с комбинации с дясна ръка в торса на противника. Главата също биваше целена през гарда и вече към края Сербан беше с порозовяло лице.

Панов продължи да контролира темпото и движението по ринга в четвъртия рунд. Главата на Сербан отскачаше назад все по-често от комбинациите в бъбреците и след това по лицето.

Публиката се съживи в заключителния шести рунд и започна все по-усилено да скандира името на българина, особено след скоростните му леви крошета в тялото и главата. Още след последния гонг Панов триумфално обиколи ринга и се качи на въжетата, защото беше уверен в превъзходството си.