Непобеденият американец Джермал Чарло спечели с технически нокаут срещу ирландския претендент Денис Хоган в седмия рунд, за да защити световната си титла на WBC в средна категория.

Американецът прати своя опонент в нокдаун след страхотен ъперкът в четвъртия рунд, но Хоган се съвзе и продължи мача. Но Чарло продължи с натиска и след ляво кроше в седмия рунд грабна 30-та си победа в кариерата, 22 от които вече с нокаут. За Хоган това бе първо поражение с нокаут, като неговият баланс е вече 28-3.

По-рано, британецът Крис Юбанк-джуниър спечели временната титла на WBC в средна категория след отказа на руския му съперник Мат Коробов, който получи травма на лявото рамо във втория рунд. Юбанк вече е баланс 29-2 (22 с нокаут), докато Коробов е с 28-3, при едно равенство.

В първия мач от вечерта, японецът Рьосуке Иваса спечели след технически нокаут в 11-ия рунд срещу филипинеца Марлон Тапалес временната титла на IBF в категория супер петел. Иваса, бивш носител на пълната версия на титлата на IBF, се подобри до 27-3 при 17 нокаута, докато Тапалес е вече с баланс 33-2. /БГНЕС