Адриен Бронър трябваше да си направи зъболекарски преглед след поражението си от Блеър Кобс в петък. Бронър изглеждаше като сянка на предишното си аз, когато загуби с единодушно решение от Кобс в Seminole Hard Rock Hotel & Casino в Холивуд, Флорида. Бившият световен шампион в три категории си изкърти два от предните зъби във втория рунд, след като беше ударен с поразяващ ляв прав.

Когато се съвзе, Бронър беше забелязан да пълзи на ръце и колене, опитвайки се да си върне белите зъби. За негов късмет само два дни след загубата на зъбите му бяха поставени нови. В неделя Бронър сподели в Instagram две снимки на зъболекарския стол с широка празнина в зъбите си, след което публикува видеоклип с новите си зъби.

Кариерата на Бронър сега виси на косъм след последната му загуба. АБ е спечелил само два от последните си пет двубоя, като и двете победи са срещу съперници от ниско ниво. Откакто загуби от Мани Пакяо през 2019 г., Бронър е изключително неактивен и има въпросителни около ангажимента му към спорта.

Загубата от Кобс, който доказа, че е на крачка от световното ниво, поставя кариерата му под въпрос. Или Бронър ще продължи да се бие и ще приеме ролята си на аутсайдър, или ще окачи ръкавиците завинаги.

Ако избере да продължи да се бие, тогава изглежда, че го очаква още един дълъг престой настрани. Непосредствено след двубоя с Кобс Бронър се включи в социалните мрежи, за да напише: "Счупен лакът, разкъсано рамо, но се преборих. Скоро ще се видим с всички."

Приятелят и бивш световен шампион Андре Берто също заяви, че Бронър е счупил ръката си по време на двубоя. "Току-що излязох от съблекалнята; мисля, че той си счупи ръката, така че ще отиде в болницата", каза Берто пред Fight Hype в нощта на боя. "Такава е играта. Той е човек, който ни даваше невероятни битки в продължение на много години. Последните няколко години бяха доста трудни за него, всички знаят. Той имаше дълъг период на почивка и, разбира се, се бори с много други проблеми, за да се завърне. Бях изненадан, че е достатъчно силен, за да премине през лагера и да се върне и да се бие".