Страшна трагедия разтърси българския спорт. 19-годишният борец Росен Бакрачев е открит обесен вчера от свои близки. Всички, които го познават, са потресени от трагичната новина, пише Самоков365.
 
Много негови познати публикуваха днес тъжни статуси в социалната мрежа. Те описват Бакрачев като човек с голямо сърце, който подава ръка на всеки. Треньорите възлагаха големи надежди на младият мъж за успехи в борбата.
 
Бакрачев е издъхнал в апартамент в кв. „Самоково“. На място веднага е повикана полиция, извършен е оглед. Няма данни за насилствена смърт, изясняват се мотивите, накарали младия мъж да посегне на живота си. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление, уведомена е РП-Самоков.
 
Росен Бакрачев е роден в село Широки дол. Завършва СУ „Никола Велчев“ миналата година. Тренира борба от малък и е част от местния клуб по борба „Рилски спортист“ като е един от най-резултатните спортисти. Бакрачев се доказа като добър спортист и в състезанието „Битката“, провеждащо се в село Доспей, където вдигна купата.
 
Погребението е днес, 17.11.20 г., от 12:00 часа на гробищния пaрк в село Широки дол.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.