Трансфер на елитни състезатели и треньора Петър Касабов от Левски в ЦСКА е искрата, която разпали големия скандал в борбата. В специално видео Youtube каналът Спортната джунгла разказа подробности около събитията довели до отмяната на преборването между Биляна Дудова и Тайбе Юсейн.

Основна роля има старши-треньорът на националния отбор и на Левски Петър Касабов. Той опитал да подсигури по-добри условия за своите състезателки в „синия“ клуб. Сред тях са световната шампионка Тайбе Юсейн и европейските шампионки Мими Христова и Миглена Селишка.

„Петър Касабов се обади – разказа олимпийският шампион и президент на Левски Георги Мърков –  Имам предложение от Гриша Ганчев да отида в ЦСКА. Да си взема и момичетата и да отида с тях. Искам да ме пуснете, но да не ми търсите отговорност.“

Какъв е бил отговорът на Мърков. Какво коментира Гриша Ганчев по случая? Има ли роля Младен Михалев в скандала покрай преборването между Биляна Дудова и Тайбе Юсейн. Kакво ще се случи с двете световни шампионки и кой допусна серия от грешки, за да се развихри сагата, вижте в цялото интервю за Youtube канала Спортната джунгла.