Петър Златинов е новият старши треньор на третодивизионния футболен клуб Вихрен Сандански. Амбициозна програма за бъдещето на отбора ще бъде оповестена на пресконференция на 10 юли от 18.00 часа преди първата лятна тренировка на състава.

На брифинга ще бъдат представени официално Златинов и Илиян Мицански, който ще бъде лицето на клуба от Сандански.

"Тези двама известни и авторитетни футболисти, играли в класни отбори в страната и в чужбина, ще бъдат част от новия проект на Вихрен. Петър Златинов и Илиян Мицански ще помагат и на терена, и извън него. Сериозна инвестиция ще направи известна фирма от София, като неин представител ще бъде на пресконференцията, както и бизнесмени от санданския район. Новият старши треньор Петър Златинов ще си избере лично хората, които ще му помагат.

Всички налични футболисти, които носиха екипа на Вихрен, ще стартират лятната си подготовка на 10 юли. След като се увери наставникът им във възможностите им, ще прецени на кои да продължи да разчита за постигане на целите по новия проект и с кои да се раздели. Веднага след това ще се привлекат класни футболисти, за да можем да радваме спортната общественост и най-вече феновете на Вихрен с качествена и резултатна продукция по време на официалните срещи за първенството", заяви адвокат Михайлов, юридически съветник в клуба.