Отборът на Вихрен Сандански ще гостува на "Стадиона на мира" в Перник за контролна среща с тима на Миньор. Мачът ще се играе тази събота, 1 август.

За отбора на гостите това ще бъде пета контролна среща от лятната подготовка на мъжете за новото първенство на Югозападната трета лига. В досега изиграните контролни срещи възпитаниците на Здравко Лазаров постигнаха три победи като гости - срещу мъжкия отбор на Пирин Благоевград - 5:2, U-19 на Витоша Бистрица - 8:3 и с 4:0 на стадиона в Разлог срещу местния Пирин. На стадиона в Лебница гладиаторите победиха U-19 на Пирин с 2:1.

Преди контролния мач срещу новака във Втора лига Миньор Здравко Лазаров е планирал 6 тренировки на градския стадион в Сандански. В тази среща със сигурност ще вземат участие новопривлеченият вратар Веселин Ганев и полевите играчи Владимир Кабранов, Иван Гюров, Веселин Гълъбов, Мартин Попов, Борислав Ингов. Санданските футболисти се стягат сериозно и отговорно за този контролен мач, за да завършат без загуба лятната си подготовка.