Велислав Вуцов е близо до завръщане в българския футбол. Ескцентричният треньор е в напреднали преговори с хита в Трета лига Левски Крумовград, пише "Труд". От лятото тимът ще преследва високи цели вече в професионалния футбол. 

Двете страни са обсъдили голяма част от дейталите по договора на Вуцов. В неговия щаб най-вероятно ще влезе Георги Мечечиев, който в момента е начело на друг отбор от Трета лига - Гигант Съединение. 

Вили ще поеме Левски Крумовград от лятото, когато се очаква "жълто-сините" да са си осигурили промоция във Втора лига. В момента начело на отбора е Стефан Генов, чийто контракт е до края на настоящата кампания и със сигурност няма да бъде подновен. Тимът има 3 точки аванс през Саяна Хасково във временното класиране. 

През новия сезон се очаква Левски Крумовград да има най-високия бюджет във Втора лига. В клуба вече работят бившите директори в Ботев Пловдив - Даниел Сереидо и Денис Колев.

За последно Вуцов беше начело на Царско село преди 4 години. Тогава той се задържа на треньорския пост на столичани едва 23 дни.