Грозни сцени се разиграха в началото на второто полувреме на мача Устрем – Септември Тервел от поредния кръг в Трета лига – Североизточна група в село Дончево.

Срещата завърши 0:0, след като в 47-ата минута варненският съдия Калоян Кирилов първо зачете, а след това отмени гол на тервелци.

„Реферът призна попадението, но после играчите на домакините го обградиха и го награбиха. В мелето те го бутаха, блъскаха, посягаха и да го ритат. Явно уплашен, той промени решението си, но такива сцени не само, че не помагат, но и пречат на родния футбол. Нищо че говорим за двубой от третия ешелон“, заяви за Gong.bg наставникът на Септември Георги Иванов-Геша.

Воденият от двукратния шампион с Левски тим заема пето място с 30 точки, с 5 по-малко от фаворита за професионалния промоция Фратрия, който е втори. Двата отбора излизат един срещу друг в събота в тервел.

„Фратрия има най-много пари и логично преследва най-високата цел, но ние имаме потенциал, с който можем да се противопоставим на всеки в тази група“, добави Геша.

Последният пое Септември през януари и под негово ръководство тервелци започнаха пролетния полусезон с две нулеви равенства.