Ръководството на Вихрен Сандански направи голям жест към децата от ДЮШ на клуба и родителите им. Почти всички формации, без най-малките, ще бъдат освободени от месечната такса за новия сезон. Жестът на финансовия благодетел на клуба Коко Динев е много важен, особено в трудните времена в които живеем. Само децата родени след 2012-та година ще имат такси занапред.

Отделно ще бъдат направени и куп подобрения за академията. Вратарите ще бъдат тренирани три пъти в седмицата от Георги Шейтанов, който доскоро бе треньор на вратарите в националния ни отбор. С децата ще работи и кондиционен спец, ще има подобрения и в екипировката и консумативите. Контролът върху школата вече ще бъде в ръцете на главния скаут на Вихрен Георги Бачев. Планирани са от август нататък и международни контроли в Гърция и Северна Македония. На треньорите ще бъде оказана помощ за да придобият нужния им лиценз.

Решенията бяха опостовени на родителска среща, на която дойдоха повече от 100 родители, пред които застанаха Георги Бачев и председателя на УС на клуба Георги Манолев. А оповестените подобрения и решения бяха аплодирани от родителите.