Досегашният президент на Созопол Панайот Рейзи беше осводен от този пост. Това стана вчера на проведенето Общо събрание на клуба. В същото време Управителният съвет от 13 души намаля на седем. Новият председател на клуба се казва Станимир Желев. Членове на УС са още Любомир Колев, Димитър Делииванов, Росен Чачев, Петър Симеонов, Калоян Стоянов. Всички членове на УС ще помогат на клуба с по 5 000 лева на година лични вноски.
Председател на новата ревизионна комисия ще е кметът на Созопол Тихомир Янакиев. Той поиска пълен одит на клубните финанси. Времевият период е три години назад. Досегашният изпълнителен директор Румен Димов остава на поста си.
 
Днес стана ясно, че в момента в касата на дружеството има 2 585 лева. Клубът има солидни задължения за осигуровки, както и към доставчици. Отделно за квартири на футболисти се дължат над 10 000 лева. Бюджетът на Созопол за 2020 година ще е в размер на 471 000 лева. В момента отборът е на първо място в Югоизточна Трета лига и има реални шансове за атака на втория ешелон.