Зоналният съвет на БФС насрочи отложения мач от 12-и кръг на Югозападната Трета лига между отборите на Беласица Петрич и Вихрен Сандански да се играе в сряда, 11 ноември, от 14:00 часа на стадион „Цар Самуил“. Срещата ще се изиграе при закрити врата. 

„Прибираме футболистите на лагер сбор в хотелския комплекс. Подхождаме много сериозно и отговорно към този двубой. Ще търсим положителна развръзка, за да можем да повишим самочувствието на нашите момчета и да се върнем в битката за атакуване на първото място. Има още много мачове до края на първенството. Не се интересувам от играта на противниковите отбори. При пълно раздаване на терена и по-точен мерник на футболистите съм уверен, че ще спечелим това регионално дерби”, сподели наставникът на "комитите" - Саша Симонович.

Както е известно, мачовете между отборите от двата съседни града винаги са били наблюдавани винаги с интерес от феновете и е жалко, че този път зрители няма да бъдат допускани на трибуните на стадион „Цар Самуил“.

Срещата ще бъде ръководена от елитния арбитър Георги Николов, подпомаган от международния асистент съдия Мартин Венев и Добромир Добромиров , четвърти съдия е Иво Ценов, а делегат - Александър Кабзималски.