Футболистите на ОФК Несебър проведоха първа зимна тренировка през 2024 година на клубната база. В присъствието на президента Недялко Москов старши треньорът Николай Жечев изведе на занимание 27 футболисти.

До момента новите попълнения са: нападателят Христо Георгиев, който пристига от Черноморец Бургас, офанзивният халф Стоянчо Велинов (Република Северна Македония), носил екипа на Черноморец Бургас,
защитникът Пламен Димов, играл в Левски, Ботев Пловдив, Черноморец, Черно море. До няколко дни ще реши дали Димов окончателно ще остане в Несебър, или ще приеме друга оферта.

Централен нападател от Полша ще изкара пробен период, след което треньорското ръководство ще прецени дали да го задържи.

Към този момент има и един напуснал футболист. Това е Николай Дросев, който замина на пробен период в лидера във Втора лига Септември София.

Първата контрола на лидера в Югоизточната Трета лига е на 20 януари срещу Нефтохимик и ще се състои в Несебър. До тогава в следващите девет дни футболистите ще тренират, като ще има и дни с двуразови занимания.

"Делфините" ще бъдат подложени и на функционални тестове до първата контрола, за да бъде проверено състоянието им след зимната пауза.