Спартак Варна представи двама нови треньори в Детско-юношеската си школа, а също така обяви и нов наставник на втория си отбор, който се състезава в Североизточната Трета лига.

Васил Петров, който доскоро водеше мъжкия тим на „соколите“ и беше човекът, спечелил две поредни промоции от Трета във Втора и от Втора в efbet Лига, поема втория отбор. Той заменя Димитър Трендафилов. Паралелно с това Петров е и шеф на школата на клуба.

start-photo.bg
52 снимки

Към момента Спартак II се нарежда към момента на 9-а позиция в Североизточната Трета лига с 3 победи от 9 изиграни мача и 10 спечелени точки.

Николай Кънчев се присъединява към школата на Спартак след 10 месеца пауза от напускането си на другия местен клуб Черно море. Кънчев е известен като един от най-добре работещите треньори в цяла Североизточна България и е дал път на много таланти във Варна и региона. Той вече тренира момчетата от набор 2006-а година, които играят в Елитната юношеска група. Кънчев е бил треньор в академията на Черно море повече от 12 години.

Третото ново име в школата на „соколите“ е Николай Сидеров, който ще вземе момчетата, родени през 2013-а година. До момента Сидеров е работил в малката школа ФК Варна 2017 и е показал добри резултати.