Бившият треньор на Левски Елин Топузаков запретна ръкави и работи здраво по изграждането на облика на третодивизионния Арда Кърджали. Младият специалист се захвана с амбициозния проект и работи с похвати, които са типични за професионалните тимове.

Топузаков потвърди за Арда Кърджали

Топчо ще проведе подготовка с лагер, който ще се проведе в Банско. За целта е ангажиран луксозният хотел „Пирин Голф и СПА“, който предлага отлични условия за възстановяване на футболисти. Подготовката на Арда започва на 3-и юли. Момчетата на Топузаков ще се готвят там до 10-и, а на 8-и ще бъде направена двустранна игра. На 10-и започва същинската част от подготовката, която ще се проведе в Банско.

Арда ще изиграе няколко контроли. На 12-и се изправя срещу Пирин Гоце Делчев, за 15-и се търси противник, на 19-и Арда ще мери сили с Пирин Разлог, а последния мач на лагера е срещу Банско на 22-и. На 5-и август Арда ще гостува на Евроколеж в Пловдив. Представянето на отбора е планирано за 5-и в Кърджали, а противник ще е съставът на Димитровград.

Какво спечели Левски при Митов, Топузаков и Петрович?

Първенството в Трета лига започва на 12-и август. Топузаков стяга солиден състав. Той вече привлече седем футболисти със стаж в професионалния футбол. Става дума за Атанас Кръстев /десен бек от Раднево/, бившият бранител на Локомотив София и Ботев Пловдив Илиян Гаров, Николай Димитров, който за последно игра в Оборище, миналият през Хасково Вълчан Чанев, доскорошният опорен халф на Етър Митко Плахов, таранът Димитър Алексиев и бившият младежки национал и юноша на Левски Владислав Мисяк, който за последно носеше екипа на Локомотив София.

Елин Топузаков планира да привлече още нови играчи и отборът да се бори за промоция във Втора лига.