Вторият отбор на Левски загуби тежко с 0:5 от Марек в приятелски мач. Даниел Гогов и Ники Ганчев се разписаха за дупничани в края на първото полувреме.

Във втората част отново Гогов се разписа в 50-ата минута, а няколко минути след това и Стивън Ангелов се разписа за 4:0 в полза на гостите. Панчаревски оформи крайният резултат с гол в 64-ата минута. 


В 10-ата минута дойде първият удар към вратата на Марек, който обаче не бе точен и стражът на тима от Дупница не трябваше да се намесва. Четири минути по-късно и Марек създаде нещо по-опасно пред вратата на "сините" след добро центриране на Каладжийски, което стигна до негов съотборник, който стреля с глава, но над напречната греда.

В 22-ата минута Антон Иванов изпълни чудесно пряк свободен удар, при който уцели левия страничен стълб. "Сините" продължиха да са по-активния тим на терена. В 28-ата минута Калоян Стрински се озова на земята. Той имаше проблеми и бе заменен.

Първта реална голова възможност за Марек дойде в 35-ата минута, когато бе пуснат пас по земята към Даниел Гогов, който стреля от границата на накзателното поле. Фуболистът на Марек обаче прати топката високо над вратата на Левски II. 

В 43-ата минута Даниел Гогов прати топката в мрежата на "сините" от пряк свободен удар. Топката срещна стената, а след това удари и гредата преди да се озове във вратата. Само минута по-късно Ники Ганчев от състава на Марек също реализира попадение във вратата на Левски II. Той нахлу в наказателното поле отляво, финтира защитник на "сините" и стреля.

Второто полувреме започна силно за Марек и още след пет минути игра във втората част Даниел Гогов отбеляза втория си гол. Той получи пас отляво и стреля от границата на наказателното, пращайки топката в горния ляв ъгъл на вратата - никакъв шанс за стража на Левски II.

В 54-ата минута и Стивън Ангелов се разписа. Той получи остро подаване на далечната греда и прати топката в опразнената врата на "сините". 

Десет минути по-късно Панчаревски успя да се справи с няколко защитника на Левски II и да пробие в пеналтерията на домакините, след което прати топката в мрежата за пети път.

В 67-ата минута Кристиан Красимиров успя да върне едно попадение във вратата на Марек, но голът му бе отменен заради засада при подаването към него. 

Левски II стигна до добро положение в 85-ата минута, когато футболист на "сините" нахлу в наказателното поле на Марек след извеждащ пас отляво и стреля, но топката попадна право в ръцете на стража на гостите. В последните десетина минути от срещата вторият тим на Левски определено бе по-настоятелен и пресираше. 

В 90-ата минута на мача Марек дори вкара и шести гол, който обаче бе отменен заради засада.