Нешко Милованович е новият старши треньор на третодивизионния Сливнишки герой. Бившият нападател е два пъти шампион с Левски и един път с Локомотив Пд. Сърбинът подписа договора си и веднага ще започне работа с футболистите от първия тим в Сливница. Отборът е участник в Югозападната Трета лига.

Нешко Милованович

"Щастлив съм, че отново се завръщам в България. Тук са едни от най-хубавите ми спомени като футболист на Беласица, Левски и Локомотив. И в трите града - Петрич, София и Пловдив пазя отлични спомени и приятели. Сега за мен предстои ново предизвикателство - да бъда треньор. Благодаря на Петър Малинов, с когото ще работим заедно в Сливница. Под негово ръководство Сливнишки герой записа от пет мача 4 победи и допусна една загуба. Надявам се да продъжим с успешните игри", каза пред "Хоризонт" Нешко Милованович, който като треньор е бил начело на Младост (Лучани), Раднички 1923 (Ниш), Радник (Сурдулица) и други.
 
В тима от Сливница, който има баланс от 1 загуба и четири поредни победи от началото на сезона, вече играе и синът на Нешко – Василий Велко Милованович, който има пълен актив от мачове за клуба, както и три отбелязани гола.