Костинброд постигна втора поредна победа, след като в отложен кръг на Трета лига надделя с 2:1 над дубъла на ЦСКА. Точни за костинбродчани бяха юношата на „червените“ Борислав Будинов в 50-ата и Теодор Милошев в 73-ата минута.

Двубоят започна с натиск на домакините, които бяха по-настоятелни в търсенето на попадение. В 32-ата минута Даниел Васев с изстрел от разстояние опита късмета си, но топката премина на сантиметри от вратата.

Малко по-късно Борислав Будинов също бе близо до попадението и отново след шут от дистанция, но вратарят на "червените" се намеси и изби в ъгов удар.

Второто полувреме започна отново с натиск на костинбродчани, които упорито търсеха гола. До него се стигна, след като в 50-ата минута капитанът Стефан Методиев нахлу в наказателното поле и бе съборен от футболист в бяло. Реферът Волен Чинков посочи бялата точка. Зад топката застана Борислав Будинов, изстрелът му бе отразен от стража на "червените", но при добавката Будинов бе безпогрешен.

Гостите се втурнаха в изравняване на резултата и бяха близо в 60-ата минута, но отново Галев заключи вратата си. Така се стигна до 73-ата минута, когато отново след рейд Методиев върна към непокрития Теодор Милошев, който не остави шансове на вратаря на дубъла на столичния тим

ЦСКА II отговори в 80-ата минута, когато техен футболист проби отляво и намери в наказателното поле непокрит съотборник, който не остави шансове на Галев.

До края на срещата нямаше опасности пред двете врати и така възпитаниците на старши треньора Христо Коилов се поздравиха с успеха.