Коронавирусът не подмина и Трета лига. Днес с COVID-19 е бил диагностициран старши треньорът на Дунав Илиян Памуков. В съответствие с добрите практики при съмнение за заболяването, наставникът се е самоизолирал още преди наличието на симптоми или изявена клинична картина и поради тази причина вече е пропуснал и двубоя с Шумен, в който съставът бе воден от Вихрен Узунов. На този етап в лагера на русенци няма други играчи или служители със симптоми на заболяването.

В отсъствието на Памуков, тренировките и мачовете на представителния отбор ще се водят от треньорите на елитните формации до 17 и 15 години - Ивайло Кирилов и Мартин Цирков.

Промените в програмата на Дунав пък налагат отложеното домакинство с Лудогорец 3 от първенството на Североизточната В група на 25 ноември от 14:00 часа да се измести на Градския стадион в Русе поради вече планирани дейности по основна поддръжка на терена на стадион "Дунав" в подготовка за навлизането в късния есенен и зимен сезон. Мачът с "орлите" се мести на 25-ти от 14:00, този с Интер Добрич от 22 на 21 ноември.

Първенството в Североизточната Трета лига няма да бъде спирано./24 часа