Двукратният шампион с Левски Георги Иванов-Геша си постави амбициозна цел като старши треньор на Септември Тервел. Той даде да се разбере, че ще се борят до края с далеч по-богатия варненски Фратрия за влизане във Втора лига.

След есенния полусезон тервелци са четвърти, на 3 точки от третия Фратрия, който приемат у дома напролет. Според наредбата първите два в класирането Лудогорец 3 и Черно море 2 нямат право на професионална промоция.

„Фратрия са ми много интересни и нашата цел ще е да постигнем резултат, който ще е удовлетворяващ, и да покажем, че не всичко във футбола е пари“, разкри Геша.

Последният събира своите за първи път утре в 18 часа на изкуствения терен в Добрич, но планира тренировките от зимната подготовка да се водят в Аксаково, тъй като ще е по-рентабилно за клуба.

„При всички случаи ще направим официално откриване и в Тервел, тъй като хората там обичат и подкрепят любимия си тим“, уточни Геша.

За Септември в момента играят повече един отбор юноши на Спартак и Черно море, които са минали през представителните отбори на двата клуба и на повечето от които Геша е бил треньор. Сред тях са Владо Мирчев, Генади Луго, Николай Иванов, Георги Георгиев, Тодор Маринчев, Кристиян Пешков и Румен Николов.