Дублиращият отбор на ЦСКА ще проведе едноседмичен подготвителен лагер в Тетевен. Кампът ще започне на 17 юли, неделя и ще приключи на 23 юли, събота, когато „червените“ ще пътуват обратно към София. Преди да се върнат в столицата те ще изиграят и контрола с Балкан в Ботевград. Това е един от трите спаринга, които ЦСКА II вече е потвърдил.

Първият приятелски мач за състава на Стамен Белчев предстои този петък от 18:00 часа срещу третодивизионния Вихрен Сандански на Панчарево. Следващата събота, 16 юли пък е проверката с Рилски спортист, за която допълнително ще бъдат уточнени стадион и начален час, а седмица по-късно е споменатото гостуване на Балкан. За 30 юли предстои да бъде потвърден и съперникът за четвърта контрола, а се очертава да има и пети спаринг в седмицата преди старта на Югозападната Трета лига.

„За мача с Вихрен не сме говорили все още дали ще бъде отворен за фенове, но ще бъде публикувано на сайта, все пак футболът е за хората, няма какво се крием“, каза Стамен Белчев за "Мач Телеграф".

„Все още уточняваме групата. Казал съм на момчетата, че никой не е сигурен – в момента, когато не съм доволен и някой не покаже необходимото желание, няма да разчитам на него. Трябва да разберат, че работата е сериозна и компромиси няма да се правят. Г-н Илич ще реши кои от младите играчи в първия отбор ще дойдат при нас, но още няма нищо уточнено“, допълни наставникът на ЦСКА II.