ФК Кюстендил привлече Даниел Младенов, Димитър Илиев и Боян Стойнев, потвърдиха от клуба от Югозападната трета дивизия в сряда.

Бившият играч на Левски Младенов, роден през 1987 година, ще бъде с функцията на играещ треньор в отбора. За последно той беше в Янтра Габрово, където записа 34 мача в които отбелязва 15 попадения. Играл е още за Етър, ЦСКА 1948, Пирин Благоевград, Черно Море, Монтана, Черноморец Бургас и Велбъжд Кюстендил, където започва неговата кариера. 

Илиев е халф и е роден през 1986 година. той започва на 18 години като юноша на Славия. След време преминава в Миньор Бобов Дол. Играл е още за Дунав Русе, Монтана, Пирин Благоевград, Септември Симитли, Марек Дупница и Хебър. Има периоди в Гърция и Република Северна Македония. Илиев ще изпълнява не само функцията на футболист в отбора, а и ще бъде спортен директор.

Стойнев е централен защитник, роден е през 1992 година За последно играе в тимът на Марек, където помага на тима да достигне до бараж за влизане в Първа лига, но губи от Ботев Враца. Стойнев е играл още за Велбъжд Кюстендил, Пирин Разлог и има предходен период във ФК Кюстендил.